Erbjudanden & tjänster

ERBJUDANDE & TJÄNSTERPlanering


Genom god planering nås målen snabbare och billigare. Vi erbjuder olika alternativ. Planeringen utgår från era mål för projektet eller verksamheten. Det kan ske i möten, workshop eller samtal. Vi kikar på er omvärld och ser hur vi ska förhålla oss till andra aktörer, konkurrenter och målgrupper.


Produktion


Det behövs alltid någon form av material, digitalt eller tryckt i olika faser i ett projekt. Nyhetsbrev, inlägg på webb och sociala medier, byggskyltar och utställningsmaterial. Vi samordnar alla beställningar till rätt pris och i rätt tid.


Event


Synlighet ute bland målgrupperna är effektivt. Det kan vara en mässa, en eventdag ute i nån kommun, t ex Haningedagen eller branschdagar, exempelvis Business Arena. Material och marknadsföring av eventet tas fram utifrån behov, målsättning och budget.


Filmer


Projekt och företagsfilmer är ett bra sätt att nå ut. Se några exempel på filmer här nedan som producerats för en kund; Wallenstam. Jag jobbar ihop med en proffsig filmare. Vi tar fram manus, coachar inför intervju, fixar lokal, rekvisita, storyboard och sammanställning av filmen ihop med filmaren i längder utifrån era behov.
                                                    

Exempel på roll-up och skylt

för Vällingby Parkstad.

Planera din

kommunikation

och nå dina mål

 

"Vi kan springa hur fort som helst, men om vi springer åt fel håll, så kommer vi aldrig fram till målet"

 

Vi kan göra vad som helst för våra kunder, men för att lyckas, vara kostnadseffektiva och visa resultat, så är god planering ett framgångskoncept. Vi gör SWOT-analys, kartlägger intressenter och målgrupper, tar fram budskap, väljer rätt kanaler och producerar det ni behöver för att lyckas. Det kan handla om filmer, foto, webb, nyhetsbrev, sociala medier, digitala eller tryckta produkter, eller annat som passar er verksamhet eller projekt.

 

 

 

Copyright @SUND PR All Rights Reserved